Átigazolás

Bale megegyezett a Real Madriddal - sajtóhír

A BBC értesülései szerint Gareth Bale mindenben megegyezett a Real Madriddal, amely azonban még mindig tárgyal a Tottenhammel az átigazolás részleteiről.

Hétfőn tényleg véget érhet a Bale-sztori - fotó: AFP

A BBC úgy tudja, hogy az angol és a spanyol klub továbbra sem egyezett meg Bale vételáráról.

"Néhány napig Madridban tárgyaltak, de ez csupán formalitás volt - mondta a BBC vezető sport tudósítója, Dan Roan. - A személyes megegyezés a játékossal nem befolyásolja az átigazolás hivatalos bejelentését. Egymástól függetlenül tárgyaltak Bale-lel és a Tottenhammel az átigazolási díjról és annak struktúrájáról. Minden azon múlik, hogy a Tottenham elfogadja a Real Madrid ajánlatát és hivatalosan is bejelentsék a transzfert."

Az angolok szerint a Tottenham két ajánlat közül választhat. A Real korábban 100 millió euró körüli összeget kínált, de ezt éveken át utalná át, majd tett egy 82 milliós ajánlatot, amelyet azonnal, egy összegben fizetne. Az átigazolási időszak hétfőn éjfélkor véget ért, vagyis könnyen lehet, hogy a következő két nap során tényleg véget ér a nyár leghosszabb és legfárasztóbb "szappanoperája".

[1474151] 2013-09-01 17:00:00 Arsenal - Tottenham Hotspurx;[1505584] 2013-09-01 12:00:00 Real Madrid - Athletic Bilbaox;