Átigazolás

Újabb lehetetlen küldetés, az Arsenal 30 milliót adna Di Maríáért

Gareth Bale érkezése rosszul érinti Ángel Di Maríát, ezt használná ki az Arsenal. Az Ágyúsok a Marca szerint 30 millió eurót kínálnak a Real Madridnak az argentinért, a bökkenő csupán annyi, hogy Di María maradni akar a spanyol fővárosban.

Di María Bale érkezésével is maradna Madridban - Fotó: AFP

Nem De María az első sztárjátékos, akire kivette hálóját az Arsenal, és mégcsak nem is az első madridi. A londoniak Gonzalo Higuaínt és Karim Benzemát is átigazolták volna, de az argentin csatárnak vonzóbb volt a Napoli ajánlata, a francia támadónak pedig esze ágában sincs elhagyni a Realt. Így van ezzel Di María is, noha Gareth Bale személyében jelentős vetélytársa akad.

Az Arsenal eddig egyetlen játékost, a francia Yaya Sanogót szerződtette a nyáron, a fiatal tehetség ingyen érkezett. Michu (Swansea) érkezéséről is pletykálnak, de valószínűtlen, hogy a spanyol támadó az Emirates-be tegye át székhelyét.

Az Arsenal a Premier League nyitó fordulójában 3-1-re kikapott otthon az Aston Villától, szombaton javította a csorbát, 3-1-re nyert a Fulham pályáján.