Átigazolás

Benzema ügynöke lehűtötte az Arsenalt, a csatár örökre Madridban maradna

Ügynöke szerint esélytelen, hogy Karim Benzema, a Real Madrid francia csatára a támadót kereső Arsenalhoz igazoljon.

Milyen Arsenal? Maradok. - Fotó: AFP

"Nincs mit tenni a pletykák ellen, de biztosíthatok mindenkit: Karim nem megy az Arsenalhoz. Nem is vette fel velünk senki a kapcsolatot, egyértelmű, hogy marad Madridban. Gareth Bale valószínű érkezése semmilyen módon nem fenyegetés számára. Cristiano Ronaldo és Bale játszanak majd a széleken, Karim pedig középen" - vázolta fel szinte bennfentesként a Real Madrid jövőbeli felállását Karim Djaziri.

A játékosmenedzser azt is elpletykálta, hogy hosszútávra terveznek a Királyi Gárdánál: "Nyugodt hangulatban dolgozunk egy hároméves hosszabbításon, Karim akár az egész karrierjét a Realnál, álmai klubjánál töltheti."

Az Arsenal Aston Villa elleni vesztes bajnoki nyitánya után merültek fel hírek arról, hogy az Ágyúsok menedzsere, Arséne Wenger kapkodva próbál erősítéseket találni, köztük Karim Benzemáért is ajánlatot tett. Ugyanakkor bármennyire is magyarázkodnia kellett az elmúlt hétvégén a szakembernek, és bármennyit kritizálták is többek között a rivális klubok egykori játékosai, szerdán a BL selejtezőjében a Fenerbahce otthonában, szombaton a Premier League-ben pedig a Fulham vendégeként arattak magabiztos győzelmet. Elképzelhető tehát, hogy lehiggad a francia edző, és pletykának bizonyulnak a hírek. Szeptember 2-ig kiderül.