Videoton

Szekeres Felcsúton, Mitrovics a Maccabiban

Egy évre kölcsönadja a Videoton csapata Szekeres Adriánt a Puskás Akadémia együttesének, így a fiatal védő állandó játéklehetőséghez juthat az NB I-ben. Az már korábban eldőlt, hogy nem hosszabbít szerződést a fehérváriakkal Nikola Mitrovics, aki követve Paulo Sousát, a Maccabi Tel-Aviv csapatához igazolt.

"Nagyon örülök, hogy a két klubnak sikerült megegyeznie abban, hogy az idei szezonban kölcsönben a Puskás Akadémia FC-ben fogok szerepelni. Mindent megteszek azért, hogy a lehető legjobb eredményhez segítsem az akadémiai csapatot. Számomra is fontos, hogy minél több mérkőzést játsszak, és rutinosabb labdarúgóként térjek majd vissza a Vidibe" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Szekeres Adrián, aki tagja volt a 2009-ben U20-as világbajnoki bronzérmet szerző magyar válogatottnak.

A keddi napon hivatalossá vált, hogy Nikola Mitrovics Izraelben folytatja. A korábban a Napredak Krusevac, a Partizan Belgrád és az FK Volga csapataiban is megfordult Mitrovics 2011-ben érkezett Székesfehérvárra. Az elmúlt két évben összesen 95 tétmeccsen húzta fel a piros-kék mezt, és kilencszer volt eredményes.

A 26 éves középpályás újra együtt dolgozhat majd Paulo Sousával, hiszen a portugál edző klubjához, a Maccabi Tel-Avivhoz írt alá.