Alpesi sí

Te meg tudnád győzni Lindsey Vonnt az esküvőről?

  • VNA

Saját sportágukban mindketten kiválóan teljesítenek, magánéletük azonban egyaránt komoly "sérülést" szenvedett a közelmúltban. De vajon a golfzseni Tiger Woods-e az igazi a csodaszép síző, Lindsey Vonn számára?

Az idei év egyik slágerpárja a sport világában kétségkívül az amerikai alpesi síző, Lindsey Vonn és a golfozó Tiger Woods szerelme. A 28 esztendős olimpiai bajnok síző számára a kapcsolat a lehető legjobbkor jött, lévén tavaly év végén saját bevallása szerint sem volt a legjobb passzban. A még mindig korábbi férje (és korábbi edzője, Thomas Vonn) nevét viselő síző azonban hiába tűnik újra boldognak, egyelőre hallani sem akar a házasságról. Legalábbis erről nyilatkozott a Vogue című magazinnak, amikor kifejtette, hogy "senkihez sem" megy hozzá a jövőben.

Persze lehet, hogy az utóbbi időben egyre többször Ausztriában készülő Vonn számára még túl koraiak a januári válás okozta sebek? És persze azt sem szabad elfelejteni, hogy Woods is elvált anno feleségétől és gyermekei anyjától, így vélhetően ő sem erőlteti a gyűrűhúzást..."Egyből összeillettünk. Eleinte csak jó barátok voltunk, egy olyan ember volt ő, akire mindig is számíthattam. Aztán úgy alakult, hogy mégis több lett belőle" - nyilatkozta Vonn a még tavaly elinduló megismerkedésükről, amelyből aztán gyakori telefonhívások, később pedig a sportvilág egyik irigyelt párkapcsolata lett. Ha a szakmailag és anyagilag is sikeres Woodsnak sem sikerült egyelőre meggyőznie Lindseyt a házasságról, vajon akkor kinek sikerülhet?

A súlyos térdsérülése után a nyáron már lábadozó Lindsey Vonn amúgy az elmúlt hétvégét a British Openen töltötte, ahol a végül hatodik helyen záró Tigernek szurkolt, a havas edzéseket pedig a legfrissebb hírek szerint szeptember elsején kezdheti meg az olimpiai szezon előtt.