Átigazolás

Suárez csatlakozott a Liverpoolhoz

Megérkezett Melbourne-be Luis Suárez, a Liverpool csatára. Az uruguayi tárgyalóasztalhoz ül Brendan Rodgers menedzserrel, hogy dűlőre jussanak a jövőjét illetően.

Wayne Rooney és Gareth Bale mellett Luis Suárez a főszereplője az utóbbi napok átigazolási rovatainak. Noha az Angliát megutáló támadó korábban azt hangsúlyozta, szeretné elhagyni a szigetországot, a legfrissebb hírek szerint mégis maradna a Premier League-ben, és az Arsenalhoz csatlakozna. A Vörösök korábban visszautasították az Ágyúsok 30 millió fontos ajánlatát a 26 éves játékosért. A londoniak akkor 35 millióra emelték a tétet, de mivel ez sem volt elég, a hétvégén benyújthatják 35+5 millió fontos ajánlatukat. Ám a Mersey-partján ennél is feljebb srófolnák az árat, egészen 50 millió fontig. Az Ágyúsok mellett a Real Madrid sem tett le a csatár megszerzéséről. Suárez sorsa a napokban eldőlhet.

A Liverpool szerdán a Melbourne Victory ellen lép pályára felkészülési meccsen. Suárez mellett honfitársa, a szintén extra szabadságot kapott Sebastian Coates is megérkezett az edzőtáborba.