Asztalitenisz

Személyes egyeztetésre hívja Harczit az asztalitenisz-szövetség

  • MTI

Személyes egyeztetést kezdeményezett a Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) Harczi Zsolttal, a felnőtt férfi válogatott szövetségi kapitányával annak nyomán, hogy a szakember kedden közölte: rendkívüli felmondással távozik posztjáról.

Csütörtöki közleményében a MOATSZ jelzi, hogy "a lemondás okairól, körülményeiről, a kialakult helyzet mindkét fél számára megnyugtató rendezéséről" szeretne egyeztetni a válogatott élén kilenc éve dolgozó, többszörös magyar bajnok szakvezetővel.

"Az áprilisi közgyűlést követően hivatalba lépett új sportági vezetés továbbra is eltökélt a magyar asztalitenisz sport megújítása, újjászervezése iránt, így minden erőfeszítést megtesz az örökölt helyzet gyors és megnyugtató megoldása érdekében" - olvasható a közleményben.

Harczi Zsolt az MTI-nek kedden azt mondta: ügyvédje útján közölte a szövetséggel a döntését, miután hat hónapja nem kapott fizetést és három hónapja az útiköltségét sem fizették ki. A 46 éves szakember, aki játékosként ötszörös egyéni magyar bajnok, 2004 óta irányította a férfi válogatottat.