Sportfogadás

Ilyet még nem pipáltál! Új fejlesztés a hatharom.com-on!

  • hatharom.com

A hatharom.com egyedülálló fejlesztéssel próbálja megkönnyíteni a sportfogadás szerelmeseinek dolgát, hiszen új, szériákat magába foglaló statisztikai adatbázisa jelentős segítséget nyújthat minden játékos számára.

Szériák

Tudni szeretnéd melyik csapat mondhatja magáénak a leghosszabb győzelmi sorozatot? Kíváncsi vagy, melyik az a gárda, amely a legtöbb gólzáporos találkozót vívja? Netán megnéznéd, kinek a hálója zördült meg legrégebben?

Ilyen és ehhez hasonló statisztikai kimutatásokat találhatsz mostantól a hatharom.com oldalán. Nem kell mást tenned, mint ellátogatni az 'Eredmények' aloldalunkra, majd a 'Nyerőszériák' fülre kattintanod, és máris szemügyre veheted a legjobb/legrosszabb sorozatokat.

Az új fejlesztésnek köszönhetően 18 különböző kategóriában nézheted meg mely együttesek hogyan szerepelnek a különböző kimutatásokban!

A hatharom.com szériaszámlálójában lehetőséged van dátumra és csapatokra is szűrnöd, így ha éppen a soron következő válogatott meccsekre szeretnéd magad felvértezni plusz információkkal, azt is megteheted.

1. Hatharom.com/Eredmények

2. Hatharom.com/Eredmények/Nyerőszériák

3. Hatharom.com/Eredmények/Nyerőszériák/Széria

 

Játékoskereső

Szintén az 'Eredmények' aloldalon található a 'Játékosok' fül, amelyre kattintva több ezer labdarúgó személyes adatait veheted szemügyre. Ha netán kíváncsi vagy, hogy Neymar vagy éppen Lionel Messi pontosan hány kilót is nyom, akkor bizony jó helyen keresgélsz. A közeljövőben további frissítések kerülnek ki az oldalra, így hamarosan a játékra vonatkozó egyéni statisztikákat is megtalálhatjátok ezen menüpont alatt.

Sportnaptár

Szintén újdonság honlapunkon a 'Sportnaptár', melyet az oldal aljára görgetve találsz meg. A fejlesztésnek hála ezentúl sportágra lebontva előre megnézheted, milyen események, versenyek kerülnek megrendezésre a jövőben.


 

Tippjátékok

Ahogy azt már megszokhattátok, a Hatharom.com-on ebben a hónapban is számos tippjátékban tehetitek próbára futballhoz való szakértelmeteket. A júniusi jelentős nyeremények megszerzéséhez mindössze sporttudásotokra lesz szükség, és arra, hogy minél helyesebben tippeljetek.

Ebben a hónapban 340 ezer forint kerül kiosztásra! A részleteket itt találod!