Sportfogadás

Megszűnt az online tippmixelés

Június 10-től a Tippmix fogadás interneten keresztüli értékesítése megszüntetésre kerül, a Szerencsejáték Zrt. szervezésében az internetes sportfogadásra ezentúl kizárólag a Tippmixpro oldalán keresztül lesz lehetőség.

Mint arról korábban a hatharom.com is beszámolt, május 21-én elindult a Szerencsejáték Zrt. új, interneten elérhető sportfogadási oldala. Ezt követően - a várakozásoknak megfelelően - megszűnt a Tippmix online és SMS útján való értékesítése, a jövőben már csak az új felületen játszhatnak a játékosok.

A 2011-es évben az Szerencsejáték Zrt. forgalmának mindössze 2,7 százalékát adták az online, SMS-ben vagy ATM-nél fogadók. Ez persze az összes forgalomra, tehát a lottókra is vonatkozik, elképzelhető, hogy ennél nagyobb arányban tippmixeltek online, de arányuk biztosan nem volt számottevő - írja a fortunaweb.hu.

A TippmixPro oldalára a meglévő felhasználónévvel és jelszóval lehet bejelentkezni. Első bejelentkezéskor egy felugró ablakon szükséges néhány kiegészítő információt megadni, illetve ellenőrizhetőek a korábban megadott adatok.

A Tippmixpro a Tippmixhez illetve a Tippmaxhoz képest több jelentős változást is tartogat. A Tippmixpro lényegesen nagyobb kínálattal próbál meg a magyar játékosok kedvében járni, és a fogadási eseményekre kínált szorzók is jóval szimpatikusabbak, mint az offline verzióban. Ennek ellenére még mindig nem veszi fel a versenyt a külföldi fogadóirodákkal, de már lényegesen közelebb áll ebben a tekintetben is a riválisokhoz.