WTCC

Nem számítottam rá, hogy az első négybe kerülök - Michelisz

Az elkeserítő első és második szabadedzés után Michelisz Norbert a szenzációs negyedik helyet szerezte meg a túraautó-világbajnokság orosz nagydíjának időmérő edzésén.

Michelisz

Az Orosz Nagydíj vasárnap a bemelegítő edzéssel folytatódik, az első futamot 11:20-kor indítják, míg a második verseny 12:20-kor kerül megrendezésre. Mindkét futamon 11 kör vár a mezőnyre.

"Nem tudom honnan jött, nehezek voltak a körülmények, mert már a Q2-ben elkezdett esni az eső az első gyors körön, ráadásul nehezítette a körülményeket, hogy az előttem lévő versenyző, azt hiszem Nash, hibázott a gyors körében és annyira rá futottam, hogy bár sikerült elkerülnöm az ütközést, de lelassultam. A jó dolog, hogy lehetett volna sokkal jobb is ugyanakkor nem akarok telhetetlennek tűnni, hiszen a második szabadedzés után csak reménykedtem, hogy be tudok kerülni az első tíz közé, arra nem számítottam, hogy a legjobb négybe is bekerülök. A legeredményesebb Hondások vagyunk az időmérőn, ami nagyon jó érzés és bízom abban, hogy holnap a futamokon is jól fogunk szerepelni és nem fog elkerülni minket a szerencse. Ha az autó ugyan ilyen jól fog működni, akkor akár a dobogós helyezés is összejöhet" - értékelte az időmérőt Michelisz Norbert a molcsapat.hu oldalon.