Átigazolás

Coulibaly a Győri ETO játékosa lehet?

Még véget sem ért a labdarúgó OTP Bank Liga küzdelemsorozata, máris több átigazolással kapcsolatos pletyka látott napvilágot. A Kisalföld internetes kiadása például arról írt kedden, hogy a góllövőlistát vezető Adamo Coulibaly Debrecenből Győrbe költözhet, és a következő szezonban a bajnok ETO játékosa lehet.

A kisalfold.hu információi szerint a zöld-fehérek hat-hét új játékossal szeretnék megerősíteni keretüket, a vezetőknek azonban igyekezniük kell a tárgyalásokkal, hiszen a csapat július közepén már pályára lép a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében.

Adamo Coulibaly rengeteget fejlődött Debrecenben, több élcsapat is szívesen látná soraiban - Fotó: telesport.hu

Sajtóhírek szerint a francia támadó neve is a lehetséges érkezők között van, mivel a gólkirályjelölt szerződése az idény végén lejár a debrecenieknél, így szabadon igazolhatóvá válik. A Magyar Kupa-győztes hajdúságiak szeretnének hosszabbítani a kupadöntőt duplájával eldöntő csatárral, de úgy tudni, hogy Coulibaly-nak több kérője is van. Francia klubok mellett a Videoton is érdeklődik iránta.

A Kisalföld a zuhanyhíradó alapján tudni véli, hogy Rati Aleksidze, Tokody Tibor, Onisor-Mihai Nicorec, Linas Pilibaitis, Marián Had és Dudás Ádám is távozhat a Rába partjáról, míg a lejárt szerződésű Jarmo Ahjupera Újpesten folytatja pályafutását.