Átigazolás

Scolari a Barca elnökével beszélgetett Neymarról

Luiz Felipe Scolari, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bevallotta, hogy beszélt az FC Barcelona elnökével, Sandro Rosellel Neymar jövőjéről.

Neymar

Szinte hétről hétre, újabb és újabb információk látnak napvilágot Neymar jövője kapcsán. A 21 éves brazil játékos jelenleg a Santos játékosa, de már a Barcelonával és a Bayern Münchennel is összeboronálták. Luiz Felipe Scolari, a brazil válogatott főnöke most a katalán szálat erősítette meg.

"Neymar sportemberi kvalitásait példaként állíthatjuk - mondta Scolari. - Már beszéltem a Barcelona elnökével, Sandro Rosellel Neymarról. Meséltem neki az edzésen tanúsított hozzáállásáról, és arról is, hogy a pályán kívül milyen személyiség. Neymar minden tekintetben jó példát mutat. A Barcelona egyértelműen a legesélyesebb arra, hogy megszerezze őt. Messi mellett igazi példakép lenne a következő szezonban a szurkolók számára."

Neymart 2014-ig köti szerződése a Santoshoz, az eredeti tervek arról szóltak, hogy csak a jövő évi világbajnokságot követően szerződik Európába.