Tottenham

Nem szabad elveszítenünk a hitünket - Villas-Boas

A harmadik helyen álló Chelsea hazai környezetben 2-2-es döntetlent játszott a londoni rivális Tottenham Hotspur együttesével az angol labdarúgó-bajnokság 33. fordulójából elhalasztott és szerdán pótolt mérkőzésén.

"Nagyon jó volt, hogy a második félidőben visszajöttünk a mérkőzésbe. Növeltük az iramot és nagyon jól játszottunk. Az a célunk, hogy a hátralévő meccseken elvégezzük a munkánkat. A Premier League-ben bármi megtörténhet, nem szabad elveszítenünk a hitünket" - nyilatkozta André Villas-Boas, a Spurs menedzsere.

"Nyerni akartunk, de az egy pont sem okoz rossz érzést. A saját dolgunkra koncentrálnunk, de természetesen reménykedünk abban is, hogy az Arsenallal és a Chelsea-vel történik valami, olyan csapatokkal játszanak, akik a túlélésért küzdenek. A Premier League kiszámíthatatlan. A Wigan az Arsenalhoz látogat, a Chelsea szintén kemény harcra számíthat az Aston Villa ellen. Most az érzelmeknek is döntő szerepe lehet" - tette hozzá.

A portugál menedzser a Tottenham első találatát szerző Emmanuel Adebayort dicsérte . "Hihetetlen volt a gólja. Jót tett neki, hogy egy ilyen nagy rangadón volt eredményes. Nagy mérkőzést játszott. Megérdemelte a meccs embere díjat."

Premier League, a 33. fordulóból elhalasztott mérkőzés:
Chelsea-Tottenham Hotspur 2-2 (2-1)
Gólszerzők: Oscar (11.), Ramires (39.), ill. Adebayor (26.), Sigurdsson (80.)