Marrákesi tenisztorna

Óriásian ment a menet - Babos

Babos Tímea a luxemburgi Mandy Minella oldalán megnyerte a marokkói Marrákesben zajló, 235 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztorna párosversenyét.

„Nagyon örülök!!! Óriásian ment a menet, ahogyan azt régről mondjuk” – nyilatkozta Babos Tímea boldogan a finálét követően.

“Először is, úgy érzem, jól kezdődött az együttműködésünk! Timi párosban tornagyőztes lett, egyesben pedig három mérkőzést nyert. Sok új tapasztalatot szereztem Timiről, a személyiségéről és a játékáról. Ez segít nekünk a jövőben. Az előző két mérkőzésen Timi és Mandy meccslabdákat hárított, hatalmas bátorságot, harcosságot és győzni akarást mutatott. A döntőben pedig Timi és Mandy egy egészen más szinten teniszezett, ha jól emlékszem, akkor Timi öt játék után hibázott először. Az első játszma végén Martic és Mladenovic emelt a saját szintjén, de a második szett elején Martic lebrékelése után után Timi és Mandy totálisan uralta a mérkőzést. Miami óta rengeteget javult Timi játéka, remélem, hogy ez a folyamat folytatódik Dél-Afrikában is. Ez szárnyakat adhat a Roland Garrosra” – nyilatkozta Babos szakmai stábjának új tagja, Nikola Andjelics.