Karrier

Nem érdekel a Barcelona - Neymar

Ha még nem unjuk eléggé a "hol folytatja Neymar" sztorit, akkor itt egy újabb fejezet. A Santos brazil játékosa a napokban azt mondta, nem érdekli őt a Barcelona.

Neymar

Az előző részek tartalmából: Neymar kiemelkedő teljesítményt nyújt a Santosban, amellyel felkelti az európai sztárklubok érdeklődését. 2011-ben meghosszabbítja szerződését a brazil csapattal és bejelenti, sajnálja, de egyelőre nem szerződik Európába, a 2014-es brazíliai világbajnokságig biztosan hazájában marad. Az elmúlt egy év során számos jól értesült médiaguru összeboronálja a Barcelonával, szóbeli és egyéb megegyezésekre mutogatnak.

"Nem érdekel a Barcelona - mondta Neymar a napokban, nyilatkozatát számos brazil lap átvette. - Lehet, hogy nagy klub, de én remekül érzem magam a Santosnál. Nem akarok távozni, nincs szükségem arra, hogy Európába menjek."

Neymar mostani bejelentése előtt menedzsere, André Cury a hétvégén megerősítette a barcelonai szálat.

"A Barcelona teljes erővel Neymarra fókuszál - mondta Cury. - Ő az első számú kiszemelt és Neymar tisztában van ezzel. Azonnal lépni fogunk, amint úgy dönt, hogy elhagyja a Santost. Akkor sincs gond, ha a 2014-es vb után váltunk."