NFL

Hollywoodot is meghódítja a Super Bowl-MVP

  • MD

Joe Flacco a profi amerikai futball-liga (NFL) meghódítása után a filmvásznon is maradandót szeretne alkotni. Erre minden lehetőség meglesz, hiszen a legendás Colts-irányítót, Johnny Unitast fogja alakítani a Unitas We Stand című filmben.

Joe Flacco mostanában nem igazán panaszkodhatott az életére: februárban Super Bowlt nyert, majd a liga addigi történetének legvaskosabb szerződését is aláírta a Baltimore Ravensszel. Ezek után egy új fejezet nyílhat a játékos számára, aki a közelgő Unitas We Stand című filmben az Indianapolis Colts legendás irányítóját, Johnny Unitast fogja alakítani.

Minderről Unitas fia, Joe Unitas közölt információkat.

Joe Flacco a filmvásznon is megcsillogtathatja képességeit

"Természetesen a Baltimore-i szálak nagyon fontosak számomra. Úgy vélem, hogy nagyszerű, hogy Joe is éppen most nyerte meg a Super Bowlt és lett az MVP a meccsen. Joe játéka és hozzáállása sok elemében emlékeztet az apámra. Ő nem egy harsányan ünneplő típus, dob egy touchdownt, és talán fellendül a keze a levegőbe. Flacco helyesen végzi a dolgait, és egy remek példakép gyerekeknek, és tudja, hogy mi az a kemény munka, és mindent megtesz a csapatért. Nagyon sok párhuzamot lehetne vonni Joe és az apám között" - vélekedett a legenda fia a castingról.

Flacco szerepe nem lesz nagy, csupán a film végső jeleneteiben fogja alakítani Unitast, amikor már az 1958-as Super Bowl lesz a vásznon, melyet a New York Giantscel vívott meg a Colts. Maga Joe Flacco is megtiszteltetve érzi magát, hogy rá esett a választás.

Tom Callahan best-seller regénye alapján Joe Unitas és Nick Slatkin írta a forgatókönyvet. A forgatásra nyáron, Baltimore-ban kerül sor, és Flaccóval gyorsan le akarják forgatni a közös jeleneteket, hogy utána a játékos rákoncentrálhasson a címvédésre az NFL 2013-as idényében.