Spanyol Király Kupa

Gratulálok a csapatnak ezért a csodálatos meccsért - Ronaldo

A Real Madrid 3-1-re nyert a Barcelona otthonában, és 4-2-es összesítéssel bejutott a labdarúgó Spanyol Király Kupa fináléjába. A duplázó Cristiano Ronaldo társainak gratulált a mérkőzés után.

Ronaldo dupla, döntős a Real Madrid

"Hatalmas meccset játszottunk. Az első pillanattól az utolsóig jól teljesítettünk, és tökéletesen koncentráltunk. Fantasztikus volt a hozzáállásunk, emiatt is jobban futballoztunk. Nem mindennapi dolog itt három gólt szerezni. Gratulálok a csapatnak, mert óriási mérkőzésen van túl" - nyilatkozta Cristiano Ronaldo.

"Az utóbbi időben jól játszottunk itt. Ma szinte jobban játszottunk, int otthon szoktunk. A Barcelona elleni mérkőzés mindig extra motivációd ad, most következik a hazai meccs, és ebben a formában folytathatjuk. A bajnokságban nagy előnye van a Barcának, a Bajnokok Ligájában megpróbálunk nyerni, mint mindig" - tekintett előre a portugál szupersztár.

Ronaldo hatodszor volt eredményes az El Clásicókon és összesen a nyolcadik gólját jegyezte. "Fekszik nekem ez a párharc, de egyébként is, mindig szükségem van a társaim segítségére, hogy gólt tudjak szerezni. Büszke vagyok rá, hogy beírtam a nevem a spanyol labdarúgás történetébe."

Barcelona-Real Madrid 1-3 (0-1)
Király Kupa, elődöntő, visszavágó (első mérkőzés: 1-1, összesítésben 2-4)
Camp Nou, vezette: Alberto Undiano Mallenco
Barcelona: Pinto – Alves, Piqué, Puyol, Jordi Alba – Busquets, Xavi (Thiago 73.), Fabregas (David Villa 59.) – Iniesta, Pedro (Tello 71.), Messi.
Real Madrid: Diego López - Arbeloa, Sergio Ramos, Varane, Coentrao - Xabi Alonso (Essien 84.), Khedira; Di María, Özil (Pepe 78.), Cristiano Ronaldo - Higuaín (Callejón 71.)
Gólszerző: Jordi Alba (89.) Ronaldo (13. - büntető, 57.), Varane (68.)
Sárga lap: Piqué (13.), Puyol (41.), ill. Arbeloa (38.)
Kiállítva: -