Bulvár

Messi arrogánsabb, mint Ronaldo? - videó

A Real Madrid és a Barcelona két szupersztárjával kapcsolatban szinte naponta belefuthatunk egy összeállításba, egy videómontázsba és egyéb hasonló válogatásokba. A legújabb videó tanúsága alapján a portugál olykor barátságosabb, mint argentin riválisa.

A Barcelona szombat este Lionel Messi duplájával 2-1-es győzelmet aratott az igen szívósan küzdő és sokáig előnyben lévő Granada ellen. Két héttel ezelőtt a kiesés elöl menekülő kiscsapat világraszóló bravúrt végrehajtva le tudta győzni a Real Madridot, kis híján pedig ezúttal a másik szuperalakulatot is "elkapta".

A szombati találkozó nem csak Lionel Messi 300. és 301. barcelonás góljairól lesz emlékezetes, hanem egy kisfiúról is, aki beszaladt a pályára, hogy megölelje őt. A mutatvány sikerült az "ifjú Jimmy Jumpnak", de a biztonsági őrök és a négyszeres aranylabdás sem dicsérte meg őt a cselekedetért. A "rendbontó" a spanyol televíziónak azt mondta, hogy az argentin a könyökével próbálta őt leválasztani magáról, ezért Ronaldót "jobb fejnek" tartja, mint Messit.

Az egyelőre ismeretlen kisfiú nem először játszotta ki az Estadio Nuevo Los Cármenes aréna biztonsági szolgálatát. Az idei év májusában a Real Madrid nyert itt 2-1 arányban, és azon a találkozón is beszaladt a pályára, hogy üdvözölje Cristiano Ronaldót. A portugál reakciója jóval barátságosabb volt, mint szombaton Messié, akinek az utóbbi hetekben néhányszor már el kellett viselnie, hogy egy szurkoló "lerohanja" őt mérkőzés közben.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1382387