Bulvár

Caroline Wozniacki is eljátszotta a frizura-trükköt

  • VNA

A korábbi világelső teniszezőnek nem kell a szomszédba mennie egy kis humorért - más kérdés, hogy nem mindig sülnek el jól a poénjai.

Bár a tenisz az utóbbi időszakban nem megy igazán az egykori világelső Caroline Wozniackinak, a dán játékos ettől függetlenül élvezi az életet. Jól láthatóan lubickol a világklasszis golfozó Rory McIlroy-al folytatott párkapcsolatában, emellett pedig folyton mókázáson töri a fejét. Éppen utóbbi tulajdonsága miatt fogadták többen is kétkedve azt a fotót, amelyet még a hét közepén tett fel saját Facebook oldalára. A fénykép aláírása ("Sziasztok, íme az új, őrült frizurám") szerint ugyanis Wozniacki megszabadult hosszú szőke fürtjeitől és amolyan "ponyvaregényes" rövidre vágott és feketére festett hajviseletet választott magának.

A teniszt és annak bulvár vonatkozásait figyelemmel kísérők persze nem is ugrottak be ennek a trükknek, lévén Maria Sarapova már korábban kihasználta rajongói hiszékenységét és az alábbi (mint utólag kiderült, poénból hamisított) fotóval sokkolta annak idején szurkolóit a hosszú hajának elvesztésével.

Nem mindig sül el tehát jól Woznaicki tréfás kedve (persze biztos akadtak újszülöttek is, akiknek mint tudjuk, minden vicc új), de azért a dán próbálkozik becsülettel. Mint tette azt tavaly egy lufis poénjánál, amellyel éppen Sarapovát akarta meglepni, de ami végül visszafelé sült el...