Sportfogadás

Heti műsor – Fokozódik a tét a kézilabda-világbajnokságon!

Újabb Pazar hét vár a sport szerelmeseire, hiszen az egyenes kieséses szakaszához érkezett férfi kézilabda-világbajnokság, illetve hajrájához ért a Melbourne-ben zajló Australian Open is. Hogy mire kell még odafigyelnünk a héten? Lássuk!

Nagy László

Hétfő

Kiválóan indul a hét, hiszen folytatódik az Afrikai Nemzetek Kupája, valamint néhány bajnokit is rendeznek hétfőn, mint például a Betis-Bilbao Primera División találkozót.

Mindemellett férfi kézilabda-válogatottunk Lengyelországgal találkozik a világbajnokság nyolcaddöntőjében, ezt a mérkőzést pedig természetesen élőben követhetitek nyomon a hatharom.com-n, mint ahogyan a magyar csapat összes további találkozóját is.

Kedd

A keddi játéknapon leginkább a kupáké lesz a főszerep, hiszen kiderül, hogy mely együttes jut elsőként az Angol Ligakupa fináléjába, illetve több Coupe de France mérkőzést is rendeznek. Mindemellett fontos megemlíteni, hogy több találkozót is lebonyolítanak az angol alsóbb osztályokban.

A Sapa Fehérvár hokicsapatára kedden fontos mérkőzés vár, hiszen megkezdődik az alsóházi rájátszás az EBEL-ben, ahol elsőként a Ljubljanával találkozik a magyar csapat. A csapatsportok sora itt még nem ér véget, hiszen a kézilabda-világbajnokságon helyosztókat rendeznek, míg a kosárlabda Eurochallange-Kupában a Szolnoki Olaj az izraeli Holon otthonába látogat.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1392400  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1381997  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1373001  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229295  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1381995  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1381995  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1378172 

 

Szerda

A labdarúgás szerelmesei szerdán sem fognak unatkozni, hiszen a korábban már említett sorozatok olyan találkozókat hoznak magukkal, mint a Valencia-Real Madrid, vagy éppen a Roma-Inter. Sőt, a Premier League-ben az elmaradt Arsenal-West Ham találkozót is bepótolják!

A férfi kézilabda-világbajnokság szerdán a negyeddöntőkkel, remélhetőleg magyar részvétellel folytatódik. Női kosárlabda-csapataink folytatják szereplésüket az Euroligában, a Sopron a Targoviste, míg a Győr a Tarsus otthonába hivatalos.

Fontos még kiemelni, hogy nagy nap lesz a szerdai a vízilabda szerelmeseinek életében, hiszen a női Világliga keretein belül Magyarország Spanyolországgal találkozik, mindemellett a ZF Eger a férfi BL-ben a német Hannoverhez, míg a Debrecen az Eurokupa keretein belül a Kragujevachoz látogat.

Csütörtök

Csütörtökön egyértelműen a Spanyol Király Kupa játssza majd a főszerepet a labdarúgás kínálatban, mivel a kiesés szélére sodródott Barcelona a Málagához látogat, de rendeznek egy Betis-Atlético rangadót is.

Számunkra azonban a nap legfontosabb eseménye az Australian Open első férfi elődöntője lesz, amelyet élőben közvetítünk.

Péntek

Pénteken ismét számtalan bajnokit rendeznek, láthatjuk majd többek között a Lyont, a Dortmundot, valamint az AZ Alkmaart is, sőt, pályára lép a Standard Liege is.

Továbbá, folytatódik az Australian Open is, ahol a második férfi elődöntőre kerül sor, a hatharom.com pedig ezt a mérkőzést is közvetíti.

Mindemellett szintén az elődöntőkre kerül sor a spanyolországi kézilabda-világbajnokságon, remélhetőleg magyar részvétellel.

A téli sportok kedvelőinek figyelmébe ajánljuk a férfi alpesi sízők kitzbüheli világkupa állomását, ahol a versenyzők szuper-óriásműlesiklásban mérik össze tudásukat.

Szombat

Szombaton igazi futballdömping vár ránk, hiszen olyan csapatok lépnek majd pályára, mint a Valencia, a Lazio, a Juventus, a Schalke, vagy éppen a Mönchengladbach.

A hétvége első napján az is kiderül, hogy mely nemzet válogatottja szerzi meg a bronzérmet a Spanyolországban zajló kézilabda-világbajnokságon. Ha már a csapatsportoknál járunk, akkor mindenképpen fontos kiemelnünk, hogy a Szolnoki Olaj újabb Adria Liga-mérkőzést játszik szombaton, ezúttal a Split vendégeként.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260003  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287179  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1239631  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1259988  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1260005  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287181  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1239630  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1217025  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1390641 

 

Vasárnap

A hét utolsó napja rangadókban bővelkedik, hiszen olyan összecsapásokat rendeznek majd, mint a Bilbao-Atlético, a PSG-Lille, a Parma-Napoli, a Hamburg-Bremen, vagy éppen a Stuttgart-Bayern München.

A hét utolsó napján kerül sor az Australian Open döntőjére a férfiaknál, mi pedig ezt a mérkőzést is élőben közvetítjük. Mindemellett a kézilabda-világbajnokság fináléját is vasárnap rendezik, amely szintén rendkívül izgalmasnak ígérkezik.

A heti programot a folyamatosan zajló NBA, NFL, illetve ANK-mérkőzések teszik teljessé, ennek tudatában pedig ismét kijelenthető, hogy panaszra nem lehet okunk!

A Hatharom.hu heti élő közvetítései
Dátum Sportág Esemény Kezdés
01.21. Kézilabda Magyarország-Lengyelország 21:30
01.25. Tenisz Australian Open, férfi elődöntő  
01.26. Tenisz Australian Open, férfi elődöntő  
01.27. Tenisz Australian Open, férfi döntő  
Megjegyzés: Továbbjutás esetén természetesen a magyar férfi kézilabda-válogatott összes mérkőzéséről élőben számolunk be a Spanyolországban zajló vb-ről.