Australian Open

Czink és Marosi továbbment, Babos párosban is kiesett

Czink Melinda és Marosi Katalin továbbjutott, Babos Tímea viszont kiesett párosban szerdán az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában.

Czink Melindáék továbbjutottak

A Grand Slam-verseny honlapja szerint Czink a szerb Bojana Jovanovski oldalán nagy csatában, döntő szett rövidítésben verte 2 óra 7 perc alatt a Simona Halep, Arantxa Rus román, holland kettőst, Marosi és a horvát Darija Jurak viszont csak három játékot veszített az orosz Alla Kudrjavcova és az izraeli Shahar Peer ellen.

Babos és a brit Laura Robson ugyanakkor 1 óra 10 perc alatt sima vereséget szenvedett az Anasztaszija Pavljucsenkova, Lucie Safarova orosz, cseh duótól.

Egyesben Czink, Babos és a harmadik magyar, Arn Gréta korábban befejezte már szereplését Melbourne-ben.

Australian Open
női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért):
Czink Melinda, Bojana Jovanovski (magyar, szerb)-Simona Halep, Arantxa Rus (román, holland) 4:6, 6:2, 7:6 (7-2)
Marosi Katalin, Darija Jurak (magyar, horvát)-Alla Kudrjavcova, Shahar Peer (orosz, izraeli) 6:0, 6:3
Anasztaszija Pavljucsenkova, Lucie Safarova (orosz, cseh)-Babos Tímea, Laura Robson (magyar, brit) 6:2, 6:4
Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
Az Australian Open ideje alatt minden nap kiválasztunk egy mérkőzést a (helyi idő szerinti) esti programból, Neked pedig nincs más dolgod, mint tippelni a meccsre, és máris megvan a lehetőséged, hogy nyerj velünk!
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei), és öt óra ingyenes teniszoktatás a korábbi kiváló játékos, Csurgó Virág jóvoltából.
A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy-egy RF emblémával ellátott baseball sapka, Eurosport emblémával ellátott sporttáska valamint egy egyéves Eurosport Player előfizetés.