Australian Open

Babos Tímea drámai csatában esett ki

Babos Tímea nagy csatában, három játszmában, közel háromórás mérkőzésen kikapott a francia Kristina Mladenovictól az ausztrál nyílt teniszbajnokság első fordulójában, így nem jutott a 64 közé.

Babos nagy csatában esett ki

Mladenovic hozta az első játszmát, a másodikban Babos egyenlíteni tudott. A magyar játékos a döntő szett elején az első adogatójátékát elveszítette, majd mérkőzéslabdát hárítva egalizált. Babosnak végig a mérkőzésben maradásért kellett adogatnia, és végül 11:9-re veszítette el a harmadik felvonást. A találkozó 2 óra 54 percig tartott, ebből a harmadik szett kereken másfél órás volt.

Hétfőn Czink Melinda esett ki a nyitó körben, miután 6:2, 6:1-re kikapott a 13. helyen kiemelt szerb Ana Ivanovicstól. A főtábla harmadik magyarja, Arn Gréta közép-európai idő szerint 9.30 körül kezd a szlovák Jana Cepelova ellen.

Australian Open
női egyes, 1. forduló (a 64 közé jutásért):
Mladenovic (francia)-Babos 6:3, 4:6, 11:9
Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
Az Australian Open ideje alatt minden nap kiválasztunk egy mérkőzést a (helyi idő szerinti) esti programból, Neked pedig nincs más dolgod, mint tippelni a meccsre, és máris megvan a lehetőséged, hogy nyerj velünk!
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei), és öt óra ingyenes teniszoktatás a korábbi kiváló játékos, Csurgó Virág jóvoltából.
A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy-egy RF emblémával ellátott baseball sapka, Eurosport emblémával ellátott sporttáska valamint egy egyéves Eurosport Player előfizetés.