Australian Open

Kiesett a rekorder Hewitt, de övé volt a nap ütése - videó

  • VNA

Az Australian Open honlapjának szerkesztői a torna első napján egy hazai versenyző ütését választották a legszebbnek.

Az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság első napján a hazai közönség az új rekordot felállító, korábbi döntős Lleyton Hewittra volt kíváncsi. A 32 éves játékos ugyanis sorozatban a 17. ausztrál bajnokságán vesz részt, ami új csúcs a torna történetében. Igaz, a menetelés most nem tartott sokáig, Hewitt ugyanis egy három óra két percig tartó találkozón 7-6, 7-5, 6-3-ra kikapott a nyolcadik helyen kiemelt szerb Janko Tipszarevicstől.

Az ausztrál közönség által mára legendássá vált "Let's go Lleyton, let's go!'' buzdítás ezúttal nem segített, igaz a rutinos ausztrál így is a nap legszebb ütését mutatta be:

Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
Az Australian Open ideje alatt minden nap kiválasztunk egy mérkőzést a (helyi idő szerinti) esti programból, Neked pedig nincs más dolgod, mint tippelni a meccsre, és máris megvan a lehetőséged, hogy nyerj velünk!
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei), és öt óra ingyenes teniszoktatás a korábbi kiváló játékos, Csurgó Virág jóvoltából.
A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy-egy RF emblémával ellátott baseball sapka, Eurosport emblémával ellátott sporttáska valamint egy egyéves Eurosport Player előfizetés.