Sportfogadás

Heti műsor – El leszünk kényeztetve!

Nem vagyunk benne biztosak, hogy lesz még egy olyan hét az éven, mint a mostani, hiszen egyszerűen annyi esemény zúdul a nyakunkba, hogy felsorolni is lehetetlen. Mi azért megpróbáltuk!

Roger Federer

Hétfő

A hét első napján nem lesz túl nagy a labdarúgás-kínálat, ugyanis néhány bajnokin kívül nem rendeznek semmi említésre méltót.

Ennek ellenére biztosan nem fogunk unatkozni, hiszen folytatódik a férfi kézilabda-világbajnokság, amelynek keretén belül a magyar válogatott Ausztráliával mérkőzik meg, amelyet ráadásul a hatharom.com élőben közvetít.

Hab a tortán, hogy a hétfő hajnalban már elkezdődő Australian Open is folytatódik, így az éjszakai baglyok sem unatkozhatnak. Természetesen még ezt is tudjuk tetézni, hiszen az év első grand slam tornája alatt az Eurosport és a hatharom.com közös játékot rendez, amelynek keretein belül értékes nyereményekre tehettek szert!

Kedd

Kedden jóval komolyabb felhozatalra számíthatunk labdarúgásban, hiszen folytatódik az FA-Kupa, a Coppa Italia, valamint a Copa del Rey is, így olyan mérkőzéseket láthatunk majd, mint például a Real Madrid-Valencia.

Kedden újabb mérkőzés vár férfi kézilabdázóinkra a világbajnokságon, ám ezúttal minden eddiginél nehezebb ellenféllel kell szembenéznie a Mocsai-legénységnek, egészen pontosan Horvátországgal. Jó hír, hogy erről a találkozóról is élő, szöveges formában számolunk be.

Ha már a csapatsportoknál tartunk, akkor azt is kötelességünk megemlíteni, hogy a Szolnok kosárlabda-csapata folytatja szereplését az Eurochallange-Kupában, méghozzá a Gravelines ellen. Sőt, az egri pólósok is nagy meccsre készülnek, ők a Bajnokok Ligájában a grúz Tbiliszit fogadják.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1372998  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1381999  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229273  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1390576  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1390395  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1378171  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1381998 

 

Szerda

Természetesen a szerda is a kupasorozatokról fog szólni, a korábban már említett sorozatokban pályára lép az Arsenal, a Manchester United, valamint a Barcelona is, míg a Chelsea-re a klub-vb miatt elmaradt bajnokija vár.

Szerdán folytatódik a női kosárlabda Euroliga is, a Sopron pedig a török Fenerbahce gárdájával méri össze tudását.

Csütörtök

Csütörtökön a szokottnál jóval szerényebb kínálat vár ránk fociban, mint ahogyan azt megszokhattuk, azonban így is láthatunk majd egy Atlético-Betis párharcot, amely rendkívül látványos meccset ígér.

A csapatsportok szerelmesei ismételten nem fognak unatkozni, hiszen a magyar férfi kézilabda-válogatott Spanyolországgal találkozik a vb-n, amelyet élőben közvetítünk, míg a korábban már említett női kosárlabda Euroligában a Győr is megmutatja magát, méghozzá a Rivas Ecopolis ellen.

Péntek

Erős túlzás, de véget érni látszik a tél, hiszen pénteken a Schalke-Hannover mérkőzéssel megkezdődik a Bundesliga tavaszi szezonja, így a német foci szerelmeseinek sem kell tovább böjtölniük! Mindemellett holland, portugál, spanyol, török, illetve francia bajnokikat is láthatunk majd, így végképp nem lehet okunk panaszra!

Pénteken folytatódik az alpesi sí Világkupa is, a férfiak Wengenben mérik össze tudásukat. Ha már itt tartunk, akkor azt is megemlítjük, hogy a Sapa Fehérvár is jégre lép, méghozzá a Dornbirn ellen, hazai környezetben.

Szombat

Szombaton sztárcsapatok hadát láthatjuk játszani, hiszen pályára lép a Manchester City, a Bayern München, a Borussia Dortmund, a Juventus, valamint a Barcelona is. Mindemellett az sem elhanyagolható tényező, hogy kezdetét veszi az Afrika Kupa, méghozzá az A csoport első fordulós mérkőzéseivel.

Ami azonban ennél is fontosabb, hogy férfi kézilabda-válogatottunk utolsó mérkőzését játssza majd a világbajnokság csoportkörében, méghozzá Algéria ellen, amelyet természetesen élőben közvetítünk.

A Szolnoki Olaj ezúttal hazai pályán játszhat az Adria Ligában, a magyar csapat a szerb Kragujevac gárdáját fogadja.

Természetesen még ezt is tudjuk fokozni, hiszen a tervek szerint szombaton elrajtol az NHL alapszakasza is.

  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229342  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1259976  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287176  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1239629  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229340  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1229346  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1259981  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287172  
  • https://www.hatharomhun.com/livescore/event/1287170 

 

Vasárnap

A hét utolsó napjára ismét jut két angol rangadó, hiszen a Chelsea az Arsenallal, míg a Tottenham a Manchester Uniteddel csap össze, mi pedig mindkét mérkőzést élőben közvetítjük. Ez persze nem minden, mivel a Serie A-ban is lesz két fontos mérkőzés, ebédidőben a Napoli Firenzébe látogat, este pedig az Inter a Romához. Ha pedig ez sem lenne elég, akkor még ott van a Valencia-Real Madrid találkozó is, ami szintén pikánsnak ígérkezik.

A kézilabda vb-n vasárnap már a nyolcaddöntőket rendezik, méghozzá az A és a B csoport első négy helyezettjének részvételével.

Eheti második mérkőzését játssza majd a Sapa Fehérvár csapata az EBEL-ben, méghozzá a Klagenfurt otthonában.

A hét utolsó napján az amerikai sportok szerelmesei sem fognak unatkozni, hiszen ekkor kerül sor a főcsoport-döntőkre az NFL-ben.

Természetesen egész héten figyelemmel követhetjük az NBA, az Australian Open, valamint a Dakar-rali küzdelmeit, így kijelenthető, hogy mindenki talál számára megfelelő sportprogramot a héten.

A Hatharom.hu heti élő közvetítései
Dátum Sportág Esemény Kezdés
01.14. Kézilabda Magyarország-Ausztrália 21:15
01.15. Kézilabda Magyarország-Horvátország 21:15
01.17. Kézilabda Magyarország-Spanyolország 19:00
01.19. Kézilabda Magyarország-Algéria 21:15
01.20. Labdarúgás Chelsea-Arsenal 14:30
01.20. Labdarúgás Tottenham-Manchester United 17:00
Az Eurosport és a Hatharom.hu közös játéka!
Nyerd meg Roger Federer teniszfelszerelését!
Az Australian Open ideje alatt minden nap kiválasztunk egy mérkőzést a (helyi idő szerinti) esti programból, Neked pedig nincs más dolgod, mint tippelni a meccsre, és máris megvan a lehetőséged, hogy nyerj velünk!
A részletekért kattints ide!
A főnyeremény Roger Federer teniszfelszerelése (a Nike 2012-es modelljei), és öt óra ingyenes teniszoktatás a korábbi kiváló játékos, Csurgó Virág jóvoltából.
A fődíj mellett minden nap gazdára talál egy-egy RF emblémával ellátott baseball sapka, Eurosport emblémával ellátott sporttáska valamint egy egyéves Eurosport Player előfizetés.