Férfi kézilabda

Skaliczki László nem kap új szerződést Szegeden - hivatalos

A Pick Szeged honlapjának tájékoztatása szerint nem hosszabbítják meg Skaliczki László vezetőedző nyáron lejáró szerződését.

A szegedi vezetők és a szakember ezen a héten ültek le tárgyalni az esetleges folytatásról, és közösen úgy döntöttek, hogy a korábbi szövetségi kapitány 2013. június 30-án lejáró kontraktusát nem újítják meg.

Skaliczki László a Pick Szeged vezetőedzőjeként.

"A tárgyalás alatt sok mindenről beszéltünk. Vázoltuk az elképzeléseinket, beszéltünk a jelenről, és természetesen a jövőről. Végül közösen arra az elhatározásra jutottunk, hogy elválnak az útjaink. Csak köszönettel és elismeréssel tartozunk Skaliczki Lászlónak, aki sokat tett a Pick Szegedért. Jelenleg több szakember is képben van, nyilván olyan utódot keresünk, aki méltó módon folytathatja azt a munkát, amit Skaliczki mester képviselt" - nyilatkozta a pickhandball.hu-nak Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója.

A vezetőedző így vélekedett a döntésről: "Nem titok, magamban már én is eldöntöttem, hogy az idény végén távozom. Ismét egy szép időszakot töltöttem el a csapatnál, és még hátravan jó néhány meccsünk, jó néhány feladatunk. Ugyanolyan komolysággal dolgozom, mint tettem eddig, nincs bennem sértettség, csak a munkára koncentrálok. Közös döntés volt, így korrekt módon válunk majd el az idény végén."

Amint arról korábban a hatharom.com is beszámolt, a spanyol sajtóban néhány napja felvetődött, hogy Juan Carlos Pastor, a spanyol férfi válogatottal világbajnoki címet, Eb-ezüstöt és olimpiai bronzot szerzett szakember érkezhet Szegedre.

Fotó forrása: www.delmagyar.hu