Diósgyőr

Közel áll hozzám Szentes Lázár szellemisége - Tisza Tibor

Az edzőváltáson átesett Diósgyőri VTK vasárnap 1-1-es döntetlent ért el Újpesten az OTP Bank Liga első "tavaszi" fordulójában, a 16. játéknapon. A miskolciak gólját az a Tisza Tibor szerezte, aki 2006 és 2011 között 86 mérkőzésen lépett pályára a lila-fehérek mezében. A debreceni születésű csatár a klub hivatalos honlapján mondta el véleményét a hétvégi találkozóról és a régi-új vezetőedzőről, Szentes Lázárról.

Tisza Tibor szerint új időszámítás kezdődhet a diósgyőri labdarúgásban

"Amióta eljöttem Újpestről, most vasárnap léptem először pályára a Megyeri úton" - nyilatkozta a 27 esztendős támadó a dvtk.eu-n. "Amikor megérkeztünk a Szusza Ferenc Stadionba, nehéz perceket éltem át, mert pályafutáson egy részét ott töltöttem, ugyanakkor jó érzés is volt, mert ismerős arcokat láttam. Úgy gondoltam, szeretnék maradandót alkotni ezen a mérkőzésen, esetleg gólt is lőni, hogy lássa mindenki, most számomra a DVTK a legfontosabb. Abból a szempontból keserű lehet a szánk íze, hogy a gólomon kívül volt még két olyan helyzetünk, amivel megnyerhettük volna a mérkőzést, a kapott találat is rendkívül balszerencsés volt. Az viszont pozitívum, hogy egyenlíteni tudtunk és a második játékrészben kézben tartottuk a mérkőzést. Úgy gondolom, ez egy nagyon fontos gól volt a csapat életében is, mert ennek segítségével el tudunk indulni egy új úton."

Mint ismeretes, a hétközi Magyar Kupa-mérkőzés után lemondott posztjáról Sisa Tibor vezetőedző, akinek helyét a klub szakmai igazgatója, Szentes Lázár vette át.

"Egy új edző mindig új szellemiséget hoz" - mondta Tisza Tibor. "Szentes Lázár felkészült szakember, aki biztosan sokat segít majd tapasztalatával a csapatnak. Bízom benne, hogy meg tudjuk valósítani az elképzeléseit, mert közel áll hozzám az a szellemiség, amit képvisel."