Átigazolás

Didier Drogba jövő héten a Liverpoolhoz szerződhet

Az elefántcsontparti támadó, Didier Drogba két hónapra kölcsönben az Anfield Roadra szerződhet az Afrikai Nemzetek Kupája kezdetéig.

Drogba visszatérhet a Premier League-be

Mint ismert, Didier Drogba nyáron a Chelsea-től a kínai Sanghaj Senua csapatába szerződött. A támadó nyolc év után köszönt el a Chelsea-től, amely a Bayern München elleni BL-döntőben az ő hajrában szerzett góljával mentette hosszabbításra a találkozót, majd többek között az ő értékesített 11-esével nyerte meg a büntetőpárbajt Münchenben.

A People magazin szerint azonban jó esély van arra, hogy a játékos visszatérjen a Premier League-be. A Liverpool menedzsere, Brendan Rodgers napokon belül leigazolná Drogbát, mivel Luis Suárez az egyetlen bevethető minőségi támadója.

A kínai bajnokság a jövő héten véget ér, márpedig Drogba a januárban kezdődő Afrikai Nemzetek Kupájáig "éles" akar maradni, tétmeccsekkel tartaná magát formában. A hírek szerint kezdetben két hónapos kölcsönszerződést írna alá a Liverpoolhoz, ezt követően azonban lehetséges, hogy hosszabb távra is az Anfield Roadon maradhatna.