Supersport

Már nagyon várom a téli teszteket - Talmácsi

Talmácsi Gábor aláírta a szerződést a cseh alakulattal a 2013-as teljes világbajnoki szezonra, akik jövőre komoly fejlesztéseket terveznek.

Talmács Gábor már várja a teszteket - Fotó:talma.hu

Talmácsi Gábor az idei Superbike Világbajnokság misanoi versenyétől csatlakozott a sorozathoz, majd ezt követően rajthoz állt a bajnokság hátralévő 8 futamán. A magyar pilóta nyolcból nyolc futamon végzett a pontszerzők között és az összetettben a legeredményesebb magyar versenyzőként a 13. helyen zárt 44 ponttal.
Ahogy arról beszámoltunk, a közös munkának pedig a jövőben is lesz folytatása. Talmácsi Gábor aláírta a szerződést a cseh alakulattal a 2013-as teljes világbajnoki szezonra, akik jövőre komoly fejlesztéseket terveznek. A talma.hu beszámolója szerint a magyar motoros egyedüli versenyzője lesz a Prorace Teamnek és az idei évhez hasonlóan az általa már jól ismert Honda CBR600RR típusú versenymotorral száll csatába a világbajnoki pontokért.

Talmácsi Gábor: "Nagyon örülök, hogy a megkezdett munka tovább folytatódik, amit eddig a folyamatos fejlődés jellemzett. Jövőre egy teljes szezon vár majd ránk, melyet a tudatos felkészülés és nagyon fontos tesztek előznek meg, amik idén kimaradtak. Kölcsönösen hiszünk és bízunk egymásban, ami mindenképpen biztos alapot szolgáltat a közös munkához. Még csak most ért véget az idei szezon, de már nagyon várom a téli teszteket, hogy újra elkezdjünk dolgozni."

Milos Cihak  (PRORACE csapatfőnök): "Nagyon örülünk az együttműködés folytatásának. Ahogyan Gábor is tudja, hogy miben tud még fejlődni, úgy mi is tudjuk, hogy milyen lépésekre van szükség, hogy technikailag még erősebbek legyünk jövőre. A mai munka is már ennek jegyében zajlik itt a Hungaroringen. Gőzerővel és tudatosan készülünk a 2013-as szezonra."