Brazil foci

Alvés a Barcához, Oscar a Chelsea-hez csábít - Neymar

A Santos csillaga, Neymar elárulta, hogy brazil honfitársai közül Daniel Alvés a Barcelonához, Oscar pedig a Chelsea-hez csábítja és mindketten remek ügynökök.

Egyelőre mindenki csak találgat arról, hogy hol folytatja pályafutását a brazil futball ifjú csillaga, Neymar, miután búcsút int a Santosnak. Az elmúlt egy év során főképp a Barcelona és a Real Madrid nevét lehetett olvasni a 20 éves dél-amerikai kapcsán, aki elárulta, Európában szereplő honfitársai közül Oscar a Chelsea-t, Daniel Alvés pedig a Barcelonát próbálja "eladni" neki.

Neymar

"Oscar üzenetekkel bombáz arról, hogy milyen nagyszerű klub a Chelsea és milyen remek város London - mondta Neymar a The Sunnak. - Daniel Alvés ugyanezt teszi, csak a Barcelona kapcsán, mindketten remek ügynökök. Amikor eljön az idő, akkor meghallgatom az ügynököm ajánlatait. Mindez nagyon egyszerű: ha a Barcelona, a Real Madrid és Chelsea is keres, akkor mindhármukat mérlegelni fogjuk. Legalább öt olyan klub van a földön, amelyeket legalább meg kell hallgatni."