Sportgazdaság

Ügynökséget váltott a brazil labdarúgó-válogatott

Szakított eddigi üzleti partnerével a brazil labdarúgó szövetség, így új cég veszi át a brazil válogatott meccseinek szervezését.

A régi partnerét leváltva kötött tíz évre szóló kereskedelmi megállapodást a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) a nemzeti futballválogatott barátságos találkozóinak szervezési jogára. A kávé mellett Brazília egyik legjobb exportcikkének tartott Selecao fellépéseit az utóbbi időszakban a Kentaro cég szervezte, a következő időszakban - egészen a 2022-es katari világbajnokságig - viszont a Pitch International névre hallgató iroda lesz felelős a csapat fellépéseinek megszervezéséért, azok hasznosításáért.

A londoni központú sportügynökség az ötszörös világbajnok brazil labdarágó válogatott hazai és idegenbeli barátságos mérkőzéseit is egyaránt szervezi majd. "Örülünk annak, hogy sikerült hosszútávú és reményeink szerint megfelelő partnert találni a csapat mellé. A cég innovatív ötletei, lelkesedése és világszerte kiterjedt ügynöki hálózata az, amely számunkra garanciát jelent a sikeres együttműködésre" - nyilatkozta az október közepén érvénybe lépő megállapodás kapcsán Jose Maria Marin, a CBF elnöke.