Nyereményjáték

Bundesliga-totó: Győzd le az Eurosport és a 63.hu kommentátorait, sportújságíróit!

Az Eurosport és a Hathárom.hu szervezésében kerül megrendezésre a Bundesliga-totó játék, ahol összemérheted tudásodat a szakmabeliekkel. A legjobbak értékes heti pénznyereménnyel gazdagodnak, a főnyeremény pedig páros jegy a 2013-as Német Szuperkupa döntőjére! A játékban való részvétel ingyenes.

Eurosport 2 - Bundesliga

Játékszabályok, versenykiírás

Igazodva a német elsőosztályú bajnokság (Bundesliga) 2012/2013-as szezonjának kiírásához és fordulóihoz, összesen 34 totó szelvény kerül publikálásra a Hathárom.hu oldalán.

A Bundesliga-szelvényekre leadott tippeket összesítjük minden felhasználó vonatkozásában. Az eredményeket a következő linkeken követhetitek majd nyomon szelvényenként, illetve összesítve.

Az összetett versenyben a felhasználó által kitöltött összes Bundesliga-szelvény közül a 10 legtöbb találatos szelvények találatainak számát adjuk össze. Tehát, aki az elején kimarad, az nem biztos, hogy lemarad!

Tippelni az egyes szelvényekre mindig az adott fordulóból először sorra kerülő mérkőzés kezdőrúgásáig tudsz, mindig a soron következő fordulóra! Viszont érdemes minél hamarább leadni a tippjeidet, mert holtverseny esetén - azonos találatszám - a korábban elküldött szelvény nyer. Ugyanez vonatkozik az összetett verseny végeredményére is. Amennyiben holtverseny alakul ki a legjobb 10 szelvény összesített eredménye alapján, akkor az a játékos nyer, aki először csatlakozott játékunkhoz, tehát aki először kitöltötte valamely Bundesliga szelvényt.

Díjazás

Főnyeremény: Páros belépőjegy a 2013-as Német Szuperkupa-döntőre + szállás és repülőjegy 2 főre

Heti nyeremények: Bundesliga játékunkban minden fordulóban a legjobb tippelő nyereménye egy 5 000 Ft értékű Skrill-kupon a hatharom.com felajánlásával.

Szerkesztőségi verseny

Mérd össze a tudásodat az Eurosport kommentátoraival és a hatharom.com sportújságíróival, akik amellett, hogy veletek is versenyeznek egyéni szinten, egy, a két szerkesztőség között zajló külön versenyben is részt vesznek. A két szerkesztőségből 8 sportkommentátor, illetve 8 sportújságíró indul a versenyen.

Fordulónként a legjobb 5-5 kommentátor és sportújságíró eredménysorát összesítjük a szerkesztőségi versenyben. Egyaránt fordulónkénti eredményeket, valamint összetett állást is publikálunk. A pillanatnyi állást folyamatosan frissülő eredményjelző táblák segítségével követhetitek nyomon.

A két szerkesztőség tagjai a heti és összetett díjakra nem jogosultak.



Az alábbi videó segítséget nyújt a totó kitöltéséhez!