Karrier

Biztosan a Liverpoolban marad Martin Skrtel

Martin Skrtel meghosszabbította szerződését az Liverpool labdarúgócsapatánál. A 27 éves szlovák hátvéd sokáig úgy nézett ki, hogy külföldre vagy a helyi rivális Manchester City csapatához igazol, de ezzel pontot rakott átigazolási mizériája végére is.

Az angol klub hétfői bejelentése szerint a 27 éves szlovák védő ,,hosszú időre" kötelezte el magát az egyesülethez, de részleteket nem közölt. A hátvéd remek szezont zárt a Vörösök védelmében, a csapat játékosai az Év játékosának is megválasztották.

A középhátvéd így nyilatkozott: ,,A tavalyi év után sokat beszéltek a jövőmről, de azt kell mondjam, hogy elsősorban azzal foglalkoztam, hogy meghosszabbítsam itt a szerződésem. Nagyszerű, hogy itt játszom, büszke vagyok rá, hogy ezekkel a srácokkal futballozhatok - talán a világ legjobbjai közé tartoznak néhányan.

Remélem, hogy történelmi tetteket hajtunk majd végre, és hogy a szurkolók mindig emlékezni fognak majd a nevemre - ez a következő célom."

Majd kitért a csapat új menedzserére, Brendan Rodgersre: ,,Rengeteg dolog változott, többek között egy új edző is jött. Szerintem elkezdhetünk történelmet csinálni, és szeretnék részese lenni ennek.

Brendan Rodgers már megmutatta magát a Swansea-vel, hogy mennyire jó edző, és a Liverpoolban sem lett rosszabb. Bebizonyította, hogy egy nagyszerű szakember, és remélem, hogy a vezetésével jobb focit tudunk játszani, mint ahogy azt az elmúlt években tettük, hogy elérjük céljainkat."

A védő a számára egyénileg remekül sikerült utóbbi pár évről is ejtett pár szót: ,,Mindig javulhat a játékod, de mondhatom, hogy az elmúlt két év nagyon jól sikerült számomra - talán karrierem legjobb két éve volt ez. Ha meg tudom ismételni idén, amit ebben a két évben csináltam, akkor szerintem elégedett lehetek a teljesítményemmel."