Bundesliga

Hamarosan visszatérhet Schweinsteiger - Heynckes

  • SZA

Ha minden jól megy, akár már a vasárnapi Német Szuperkupa-döntőn pályára léphet a német válogatott Bastain Schweinsteiger. A középpályás bokája egy hete sérült meg, de gyorsabban felgyógyult, mint ahogy először gondolták a klub orvosai.

Mintha meg volna átkozva Bastian Schweinsteiger, annyi sérüléssel küzdött mostanában a Bayern München kulcsjátékosa, de edzője, Jupp Heynckes szerint már túl van a középpályás a nehezén. A múlt heti Ligakupában megsérült a bokája az irányítónak, de a legújabb hírek szerint sokkal kisebb a gond, mint ahogy azt elsőre gondolták.

,,A klub rehabilitációs részlegén dolgozott az elmúlt napokban. A sérülés egyáltalán nem volt komoly, és már a fájdalom is elmúlt. Hogy benne lesz-e a keretben vasárnap? Majd meglátjuk annak a függvényében, hogy mennyit javult az állapota."

A Bayern vasárnap este pontban nyolc órakor Szuperkupa-döntőt játszik a Borussia Dortmunddal, amely ellen májusban a Német Kupa döntőjét és a bajnoki címért folytatott versenyfutást is elvesztette.

  • Bayern München - Dortmund 2012-08-12 20:00:00