London 2012

Különleges lánykérés a strandröplabda pálya homokján - fotó

  • VNA

A mérkőzések közötti szünetet kihasználva egy brit fiatal az olimpiai strandröplabda torna helyszínét használta ki lánykérésre. Sikerrel járt...

Szombaton délután a strandröplabda versenyek helyszínén történt egy különleges esemény, amely ezúttal nem a sportértékéről marad emlékezetes. A Horse Guards Parade-n zajló olimpiai torna egyik szünetében ugyanis a 33 esztendős Tom Holt a pálya homokján kérte meg párja, a 32 éves Elfi Czinegeova kezét. A három éve együtt járó pár hölgy tagja szerencsére igent mondott a nem mindennapi körülmények ellenére is. "Tudom, hogy ez egy különleges dolog volt, de volt jegyünk a versenyekre, így aztán azt gondoltam, hogy ez egy remek alkalom a lánykérésre. Nagyon ideges voltam előtte, mert nem akartam, hogy több ezer néző előtt kikosarazzanak" - nyilatkozta a brightoni sales menedzser.

Érdekesség, hogy mindketten amatőr strandröplabda játékosok, ezért voltak bizonyos szinten bennfentesek a sportágban. Tom a verseny főigazgatójával beszélte meg a meglepő leánykérést, aki elintézte, hogy a helyi műsorközlő hívja be őket a pályára egy szünet alkalmával. A fiatal pár a tervek szerint jövőre tartja meg az esküvőt.