Bajnokok Ligája

Az albánok jobban akarták a sikert - Szakály Péter

  • HK

A DVSC csapatkapitánya, Szakály Péter a hathárom.hu-nak elmondta, a Skënderbeu elleni visszavágón az igazi arcukat szeretnék mutatni.

Szakály Péter már a visszavágóra koncentrál - Fotó: dvsc.huA magyar bajnok DVSC-TEVA 1-0-ra kikapott az albán Skënderbeu Korcétől a Bajnokok Ligája második selejtező körében. A játék képe alapján a Loki nagyobb vereségbe is beleszaladhatott volna, a hathárom.hu Szakály Pétert kérdezte a meccs tapasztalatairól.

"Nagyon erőn alul teljesítettünk, nem is tudom, mikor játszottunk ilyen rosszul - mondta megkeresésünkre a Loki csapatkapitánya. -  Ellenfelünk jobban akarta a sikert, motiváltabb volt, ennek nem tudom, mi lehet az oka. Nem így készültünk, nem ezt szerettük volna játszani, az egész bajnokság során nem alakítottak ki ellenünk ennyi helyzetet. A mi játékunk nyomokban sem emlékeztetett az elmúlt szezonban mutatotthoz. Nem fognám ezt arra, hogy sokat utaztunk, ez egy nagyon rossz meccs volt, ami talán egy szezonban egy van."

Szakály Péter úgy gondolja, nem dőlt össze a világ, mert egy hét múlva már javítani is tudnak szurkolóik előtt.

"Nézzük a pozitív oldalát, azt, hogy csak egygólos hátrányba kerültünk és jövő kedden lesz lehetőségünk a javításra. Természetesen el fogunk követni mindent, hogy a valódi arcunkat mutassuk és gólokat szerezzünk. Kell sok jó átlag és kellenek extra teljesítmények, ami nem volt meg a kinti meccsen. Nekem sem ez volt életem meccse, de van még egy hetünk kielemezni a tapasztalatokat és a közönségünk előtt javítani."

A visszavágót jövő kedden 20:00-tól rendezik Nyíregyházán, a hathárom.hu-n élő szöveges tudósításban számolunk be a találkozóról.