Videoton

Sousa elégedett a Szlovéniában látottakkal

Véget ért a Videoton csapatának 10 napos szlovéniai edzőtábora, a gárda portugál vezetőedzője az ukrán Arszenal Kijev ellen elért döntetlen után két nap pihenőt ad a játékosoknak.

Fotó: vidi.hu

Az OTP Bank legutóbbi kiírásának második helyén végző székesfehérvári alakulat péntek este az ukrán bajnokság egyik élcsapata ellen zárta le a Szlovéniában eltöltött másfél hetes felkészülést.

A magyar alakulat vezetőedzője, Paulo Sousa igencsak elégedetten nyilatkozott a csapat hivatalos honlapjának az elvégzett munkáról."Nagyon elégedett vagyok, hogy az elmúlt 10 napban elvégzett rengeteg munkát követően is ilyen jól játszottunk. Az ellenfelünk egy nagyon jó csapat volt, technikás játékosokkal, némelyikük pedig kiemelkedően jó egyéni teljesítményt nyújtott. Egy ilyen csapat ellen nagy öröm látni, hogy rengeteg lehetőséget sikerült kialakítanunk, és mindkét játékrészben többször is komoly helyzetbe kerültünk, illetve a találkozó elején a vezetést is megszereztük. Jól védekeztünk, és a támadásaink is többször komoly gólhelyzetet eredményeztek. Most két nap pihenés vár a játékosokra, amit maximálisan megérdemelnek, hétfőtől pedig folytatjuk a munkát." - mondta a portugál szakember.

A Videoton szlovéniai találkozói
NK Tisina (szlovén) - Videoton 0-6
ND Mura 05 (szlovén) - Videoton 1-2
Arszenal Kijev (ukrán) - Videoton 1-1

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!