Átigazolás

Pogrebnyak a Premier League újoncánál folytatja

A Reading mindenben megegyezett Pavel Pogrebnyakkal, az orosz válogatott csatárával, így a játékos náluk folytatja a pályafutását.

Pogrebnyak mindössze fél évet töltött a Fulhamnél, amelyhez januárban került a német Stuttgarttól, máris továbbáll a Championshipet megnyerő, ezáltal a Premier League-be jutó Readinghez.

Londoni csapatánál tavasszal 12 mérkőzésen 6 gólt szerzett az UEFA-kupa egykori gólkirálya, akinek azonban az Európa-bajnokság nem sikerült jól, mindössze 18 percet játszott, az orosz válogatott pedig már a csoportkör után búcsúzott. Ennek ellenére a Reading komoly ajánlattal csábította magához, négyéves, heti 65 ezer fontos fizetésről szóló szerződést írhat alá, amint a brit munkaügyi hivatal is áldását adja a dologra.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!