EURO 2012

Meg kell állítanunk Pirlót - Sergio Ramos

Meccs nélkül is zajlik az élet Kijevben, ahol a vasárnapi Eb-döntő előtt a spanyol csapat középhátvédjét, Sergio Ramost kérdezték a találkozóról és az ellenfélről, az olasz válogatottról.

A portugálok elleni elődöntő tizenegyespárbajának meglepetésemberét, Sergio Ramost kérdezték az újságírók, szeretné-e, ha megint büntetőkkel dőlne el a meccs.

"Őszintén szólva, remélem nem. Nem szeretem a büntetőket. Győzni akarok, de ehhez mindent a helyes módon kell csinálnunk. Előnyös számunkra, hogy már játszottunk velük, de lehet, hogy felállást változtatnak."

Az olasz válogatottal kapcsolatban Andrea Pirlónak, a Juventus az Eb-n nagyszerű teljesítményt nyújtó középpályásának kulcsszerepét emelte ki Ramos.

"Nagyon gyorsan játszanak, remekül kontráznak, és Pirlo is egy különleges játékos. Egyetlen egy passzal fel tudja törni a védelmedet és a kapussal szemben helyzetbe hozni valakit. Ő az, akin áll vagy bukik az olaszok játéka.Tudjuk, hogy az olasz csapat nagyszerű ellenfél lesz, gyorsak és jól tartják meg a labdát. Pirlótól indul ki minden, ha a pályán van, ő irányítja a játékot. Emiatt hasonló  Xavihoz. De ettől függetlenül hiba lenne, ha a többi játékossal nem törődnénk."

"Ez egy más fajta csapat ahhoz képest, mint amilyenekkel a legutóbbi Eb és a vb döntőjében találkoztunk. A holnapi meccs győztese megérdemelten emelheti majd magasba a trófeát, mert Olaszország és Spanyolország volt a két legegyenletesebben teljesítő csapat az idei Eb-n" - fogalmazta meg véleményét a Real Madrid hátvédje.

Az Európa-bajnokság vasárnapi döntőjében Spanyolország Olaszországgal mérkőzik meg vasárnap 20:45-től Kijevben. A mérkőzésről élő szöveges tudósításban számolunk be a hathárom.hu-n.

  • Spanyolország - Olaszország 2012-07-01 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!