Átigazolás

Lúcio a Juvéban köthet ki, másokat is lapátra tehet az Inter

Akár már a hétvégén megegyezhet az olasz bajnok Juventus a brazil Lúcióval, akivel közös megegyezéssel szerződést bontott az Internazionale.

A Juventus gyors megállapodásra törekszik Lúcióval, akivel állítólag csak a fizetéséről kell egyeztetni. A játékos 2,5 millió euró körüli összeget szeretne évente - ezt a spanyol Málaga megadná neki - a torinóiak azonban csak 2,2 milliót fizetnének. A brazil védő leigazolásának a vele szerződést bontó Inter sem állja útját, mivel - bár tervezték - nem léptették érvényre azt a záradékot, amely megtiltaná, hogy Olaszországon belül más klubhoz írjon alá.

Valószínűleg nem Lúcio lesz az egyetlen, akitől ezen a nyáron megválnak a milánói kék-feketék, szeretnék ugyanis csökkenteni a kiadásaikat. Ezért a szintén vaskos fizetési csekket kapó Diego Forlán és Julio César is távozhat. Sajtóhírek szerint előbbi akár a városi rivális Milanhoz is kerülhet.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!