Átigazolás

Heinze Bolognába mehet, az amerikai Bradley érkezhet a Romához

Szinte biztosan eligazol az AS Roma együttesétől az argentin Gabriel Heinze és az előző szezont az Atalantánál töltő Matteo Brighi, ugyanakkor amerikai válogatott játékos érkezhet a Farkasokhoz.

Olasz források szerint Heinze a Bologna játékosa lehet, a klub egy- vagy kétéves szerződést ajánlhat neki.

Az argentin 2011 nyarán igazolt a Romához, és stabil csapattag volt a Luis Enrique irányította együttesben, de a korábban a Manchester Unitedben és a Real Madridban is megfordult védő nem nyújtott kiemelkedő teljesítményt, így az új vezetőedző, Zdenek Zeman nem tart rá igényt.

Szintén végleg elhagyhatja a fővárosi együttest Matteo Brighi, őt a frissen feljutott Torino és a korábbi csapattársa, Vincenzo Montella által vezetett Fiorentina szeretné megszerezni. A középpályás 2004 óta a Roma játékosa, de többször kölcsönadták a Chievónak, majd miután néhány évig több-kevesebb szerepet kapott a Farkasoknál, a 2011-12-es idényt az Atalantánál töltötte, szintén kölcsönben.

A giallorossók a középpályát az Egyesült Államok válogatottjának alapemberével, Michael Bradleyvel erősítenék meg, akiért 5,5 millió eurót fizetnének a Chievónak. A 24 éves játékos hazájában, a New Jersey MetroStarsnál kezdte karrierjét, majd a holland Heerenveennél, a német Mönchengladbachnál és az angol Aston Villánál is szerepelt, mielőtt Olaszországba igazolt 2011 nyarán.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!