Magyar foci

Máltáról igazolt brazil gólvágót a Kecskemét

Az OTP Bank Liga legutóbbi kiírásának ötödik helyén végző kecskemétiek kétéves megállapodást kötöttek a máltai Hibernians-t erősítő Edison Luis dos Santosszal.

Fotó: kecskemetite.hu

A 26 éves Tarabai művésznevet használó dél-amerikai támadó klubjával a bajnokság második helyén zárt és megnyerte a máltai kupát, egyéni elismerésként pedig második helyen zárt a góllövőlistán.

Statisztikái szenzációsak, hiszen 30 mérkőzésen 23 gólig jutott és emellett 7 gólpasszt is kiosztott a társaknak. A brazil csatár az utóbbi másfél évben szerepelt légiósként Máltán, előtte több klubban is megfordult hazájában, európai ténykedése során összesen 47 meccsen 29 gólt és 10 gólpasszt jegyez.

 

Egy korábban Magyarországon játszó brazil játékoson keresztül ismertem meg KTE-t és a magyar bajnokságot. Tudtam, hogy egy jó csapathoz kerülök ahol az eredmények és a játékoskeret is kitűnő. Először szeretnék bekapcsolódni a munkába és sokat dolgozni. Fontos megszerezni a szakmai stáb bizalmát, megismerni a csapattársaimat és ahol lehet ott akarok segíteni új klubomnak. Gyors, jól fejelő és cselező játékosnak tartom magam és nem szeretem sokáig tartogatni a labdát, inkább egy-két érintésben és passzjátékban gondolkodom.” - nyilatkozta a kecskemetite.hu-nak a frissen szerződtetett brazil.

 

A klub bejelentése szerint sikerült megállapodniuk egy másik támadóval is, akit a jövő héten mutatnak be.

 

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!