Nemzetközi foci

Az olaszok a Konföderációs Kupára már kijutottak

Azzal, hogy az olasz válogatott döntőbe jutott csütörtökön az Európa-bajnokságon, már a jövő évi Konföderációs Kupára is kvalifikálta magát, mivel Spanyolország vb-címvédőként indulhat a brazíliai tornán.

A Konföderációs Kupán a vb-győztes, a kontinensek bajnokai és a házigazda - 2005 óta mindig a következő vb-rendező - indulhatnak, és mivel Spanyolország nyerte a 2010-es világbajnokságot, Olaszország kapja meg az Európának járó helyet a 2013-as tornán. Feltéve persze, hogy az olasz szövetség nem lép vissza. Ekkor Portugália vagy Németország léphet az Azzurrók helyére.

A 2013-as Konföderációs Kupa résztvevői:

Brazília (házigazda)
Spanyolország (világbajnok)
Olaszország (Eb-döntős)
Uruguay (Copa América-győztes)
Mexikó (Arany Kupa-győztes)
Japán (Ázsia Kupa-győztes)
Tahiti (Óceániai Nemzetek Kupája-győztes)
A 2013-as Afrikai Nemzetek Kupája győztese.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!