Magyar foci

A Népligetbe megy edzőtáborozni a Ferencváros

Idén nem vesz részt külföldi edzőtáborozáson a Ferencváros labdarúgócsapata, két hétig bentlakásos rendszerben készül majd a Népligetben.

Détári Lajos (a képen) együttese már a felkészülés második hetében jár, a zöld-fehér gárda szakmai igazgatója a nyári alapozás során az eddigiektől eltérő programot állított össze.

"Meg kell ismerni az új játékosokat, erre nagy hangsúlyt kell fektetni – mondta Détári a fradi.hu-nak "Különböző teszteket, orvosi vizsgálatokat kell elvégeztetni velük. Teljesen más edzéseket próbálunk elvégezni: ezekben sok labdás gyakorlat van és kevés száraz futás. Ez egy új felkészülési mód, amely a játékosok kondícióját illeti, labdával is ugyanazt el tudjuk érni, mint labda nélkül róni a kilométereket. A futások továbbra is megmaradtak, tehát a gyorsfutás, lassúfutás továbbra is a felkészülésünk fontos része. Különböző taktikai elemeket gyakorolunk be, elemzéseket végzünk, hogy mindig a következő ellenfélre megfelelő módon fel tudjunk készülni."

A szakember a hivatalos honlapnak elárulta, hogy idén a csapat nem utazik el külföldi edzőtáborba, hanem két hétig bentlakásos rendszerben készülnek a Népligetben. Détári a kérdésre, miszerint milyen céllal vágnak neki az új idénynek röviden annyit felelt, hogy 'természetesen a bajnokság megnyerése.'

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!