Átigazolás

A portugál élvonalból igazolt védőt a Videoton

A 24 éves zöld-foki-szigeteki Ianique dos Santos Tavares három évre írt alá a magyar kupagyőzteshez.

Fotó: vidi.hu

Stopira 'művésznévre' hallgató futballista a portugál élvonalból, a CD Feirense csapatából érkezett a Vidihez. A 2011-12-es szezonban 15 alkalommal lépett pályára bajnoki meccsen. A 180 cm magas bal hátvéd hazája válogatottjában többször is szerepelt már, legutóbb június 9-én a Tunézia elleni vb-selejtezőn.

Hazájában a Sporting Praia együttesében kezdett el futballozni. Innen először Portugáliába igazolt, a C.D. Santa Clara csapatához, majd Spanyolországban is bemutatkozott a Deportivo La Coruña tartalékcsapatában.

"Nagyon örülök, hogy mostantól a Videoton FC labdarúgója lehetek. A társak, akikkel eddig találkoztam roppant kedvesek voltak velem, és számomra is nagyon szimpatikusak. Úgy érzem, egy kitűnő csapatba kerültem, minden szempontból. A bizalmat pedig a lehető legjobb teljesítménnyel szeretném meghálálni, s mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a lehető legjobb eredmények eléréséhez segítsem hozzá a Videoton FC-t." - nyilatkozta a vidi.hu-nak az új szerzemény.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!