Európa Liga

Szakály az interneten próbálta "kiokosítani" magát - kevés sikerrel

Mint ismert júlis 17-én a magyar bajnok Debrecen együttese az albán Skenderbeu Korce alakulatának vendége lesz a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulós mérkőzésén. A hajdúságiak csapatkapitánya közepes erősségűnek tartja az albánokat.

Szakály (55) az albán drukkerektől tart a leginkább Mint arról korábban beszámoltunk, a DVSC a BL selejtezőjének második körében kapcsolódik be a sorozatba, és az UEFA területi elve alapján bosnyák, macedón, albán és izraeli ellenfelet, illetve az első kör egyik párharcának győztesét kaphatta volna.

Közülük végül az albán KS Skënderbeu lett a "befutó", amellyel a Loki először július 17-én, idegenben mérkőzik meg, a visszavágót pedig egy héttel később rendezik Nyíregyházán.

A Loki csapatkapitánya, Szakály Péter a dvsc.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy már utánanézett a világhálón az ellenfél kilétének, de túl sok mindent nem sikerült összegyűjtenie. "Bár azóta már böngésztem az internetet, nem sokkal lettem okosabb – vallotta be az OTP Bank Liga idei szezonjának legjobb játékosa. "Azt megtudtam, hogy 12 ezres stadionjuk van, ami vélhetően tele lesz a mi meccsünkön és az albán drukkerek fanatizmusát illetően is van elképzelésem… Biztos, hogy saját közönségük előtt mindent meg fognak tenni, hogy előnyt szerezzenek a visszavágóra, de nekünk is az a célunk, hogy domináljunk már Albániában is. Ezúttal is csak maximális koncentrációval és fegyelmezettséggel lehetünk sikeresek. A szakmai stáb már elkezdte az információk begyűjtését az albánokról, időben hozzájutunk majd minden infóhoz és nekünk csak az lesz a feladatunk, hogy becsülettel felkészüljünk a két mérkőzésre."

A hajdúságiakról az albán média többnyire pozitív hangnemben ír, a balkániak egyöntetű véleménye szerint a Debrecen a párharc favoritja. A vezető lapok megemlítik, hogy a DVSC veretlenül nyerte meg a magyar pontvadászatot valamint, hogy a közelmúltban szerepelt a BL illetve az EL csoportkörében is.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!