Gyász

Nem lesz gyászszünet Miki Roqué emlékére

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nem engedélyezi a ma esti, Portugália-Spanyolország Európa-bajnoki elődöntő előtti egyperces gyászszünetet a 23 esztendősen elhunyt játékos emlékére.

A spanyol Marca értesülései szerint az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) mai ülésén úgy döntött, hogy nem engedélyezi a vasárnap elhunyt Miki Roqué emlékére tartandó egyperces gyászszünetet az esti, Portugália-Spanyolország Eb-elődöntő előtt. Spanyolország kérvényezte, hogy a játékosok és a szurkolók együtt emlékezhessenek a 23 éves korábban rákbetegségben meghalt középpályásra a találkozó előtt, a szervezet azonban nem járult hozzá a döntéshez és abba sem egyezett bele, hogy a spanyol válogatott tagjai fekete karszalagban fussanak ki a donyecki Donbass Arena gyepszőnyegére.

  • Portugália - Spanyolország 2012-06-27 20:45:00

 

Amint arról már korábban beszámoltunk, Miki Roquénál tavaly márciusban diagnosztizáltak súlyos betegséget, mely után a Liverpool, az Oldham, a Xerez, a Cartagena és a Real Betis mezét is magára öltő fiatal labdarúgó bejelentette visszavonulását.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!