Átigazolás

Közel a megegyezés Jordi Alba ügyében

Spanyol források szerint "mindössze" 3 millió eurón múlik, hogy jelen pillanatban még nem tekinthető hivatalosnak a spanyol válogatott Jordi Alba átigazolása Valenciából Barcelonába.

Hamarosan megszülethet az egyezség az FC Barcelona és a Valencia között Jordi Alba átigazolásának ügyében. Az AS és Marca című spanyol sportlapok tudni vélik, hogy a válogatott játékos kapcsán jelenleg 3 millió eurón folyik a vita, a Barcelona ugyanis a kért 15 milliós összeg helyett "csak" 12 milliót utalna a valenciaiak számlájára a ballábas, a védelemben és a középpályán egyaránt bevethető futballistáért.

Jordi Alba a spanyol válogatott mezében

Ha a két klub vezetősége végül közös nevezőre jut, a 23 éves Jordi Alba négy évre szerződhet Barcelonába, ahhoz az egyesülethez, ahol nevelkedett, és amelynek 15 éves koráig tagja volt.

Sokan mégsem Jordi Albát, hanem a Tottenham 22 éves játékosát, Gareth Bale-t várták volna Tito Villanova csapatába, ám a walesi játékos bejelentette, hogy 2016-ig meghosszabbította szerződését a londoniakkal. Amint azt Villanova bemutatkozó sajtótájékoztatóján elárulta, balhátvéd posztra mindenképpen szeretne új játékost igazolni, így Jordi Alba hónapok óta tartó "ügye" néhány nap múlva alighanem megoldódik.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!