Magyar foci

Hiányzik a Fradi - Gera Zoltán

A magyar válogatott és az angol West Bromwich Albion játékosa több mint fél évet volt kénytelen kihagyni sérülés miatt, de a hamarosan kezdődő felkészülésen már teljes erővel vetheti magát bele a munkába.

A válogatott középpályás november végén a bal térdében külső szalagszakadást szenvedett, a súlyos sérülés után pedig a felépüléséhez több hónapra volt szüksége.

A 32 éves Gera a hírek szerint mára szinte teljesen egészséges, így minden bizonnyal együtt kezdheti az alapozást társaival a West Bromwich Albionban. "Szerencsére jól alakul a rehabilitáció. Két hét múlva kezdődik a felkészülés, remélem, hogy a többiekkel együtt tudom majd elkezdeni a közös edzést. Nagyon várom az új szezont, és azt, hogy újra egészségesen tudjak játszani." - nyilatkozta a futballista a fradi.hu-nak. A zöld-fehérek korábbi ásza egykori klubjának életét is figyelemmel követi, szerinte Détári Lajos személye lehet az egyik garancia a jövőbeni sikerekre. "Sajnálom, hogy az elmúlt idényben rosszul szerepelt a csapat, de ahogy látom, vannak pozitív változások. Jó edzője van a Fradinak, úgyhogy remélem, az elkövetkezendő szezonokban újra a bajnoki címért játszik majd a klub. Hiányzik a Fradi. Sokszor eszembe jut, néha elgondolkodom azon, hogy jó lenne még egyszer a Fradiban játszani, de jelen pillanatban most az a fontos, hogy a West Bromwich Albionnál egészséges legyek, és jól játsszak. De továbbra is szurkolok a Ferencvárosnak".

A zöld-fehérek a tavalyi szezonban a 11. helyen végeztek az OTP Bank Ligában, de a következő idényre vérmesebb célokat tűzött ki a klubvezetést. A nyár folyamán a Ferencváros leigazolta már a Kecskemét alakulatától Vladan Csukicsot és Alekszandar Alempijevicset, a paksiaktól Böde Dánielt és a Videoton Puskás Akadémiáról az NB II gólkirályát, Máté Jánost is.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!