EURO 2012

Pirlo szerint tartanak a németek az olaszoktól

Andrea Pirlo, az olasz labdarúgó-válogatott középpályása szerint a német csapat tart az olasztól, ugyanis világ- vagy Európa-bajnokságon soha nem nyert ellene.

"Biztos vagyok abban, hogy félnek tőlünk, elég, ha csak a múltbéli vereségeikre gondolnak" - mondta a 33 éves játékos arra utalva, hogy Németország soha nem győzte le Olaszországot Eb-n vagy vb-n. A két csapat csütörtökön csap össze az elődöntőben a lengyel-ukrán közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságon.

"A pályafutásom végéhez közeledve számomra különösen fontos lesz ez az összecsapás, mivel talán ez az utolsó lehetőségem ilyen meccsen szerepelni" - tette hozzá Andrea Pirlo.

A játékos úgy vélekedett, hogy az olasz válogatott középpályás sora legalább olyan jó, mint a világ- és Európa-bajnok spanyoloké, és ez komoly gondot fog okozni a németeknek. Hozzátette: a német Mesut Özil "kikapcsolása" kulcskérdés.

  • Németország - Olaszország 2012-06-28 20:45:00
EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!