EURO 2012

Nasrit két évre eltilthatják

Két évre szóló eltiltást is érhet Samir Nasri alakítása. A Manchester City játékosa több botrányt is okozott a lengyel-ukrán közös rendezésű Európa-bajnokságon és a Francia Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága jövő kedden határoz sorsáról.

Ezúttal sem maradt botrány nélkül a francia válogatott szereplése. A 2010-es világbajnokságon a gall együttes néhány tagja sztrájkot hirdetett, most pedig többek között Samir Nasri viselkedése miatt pironkodhatnak. A 25 éves játékos az angolok ellen lőtt gólja után szája elé tartott kézzel a L'Equipe újságíróinak üzent, majd a kiesést követően egy francia zsurnalisztával üvöltözött, sőt veréssel fenyegette meg.

Nasri, francia válogatott

A L'Equipe információja szerint a Manchester City játékosát két évre eltilthatják a válogatottól. Rajta kívül Yann M'Vila-t, Jeremy Menezt és Hatem Ben Arfát is beidézte a szövetség, ők szintén a nem megfelelő viselkedésük miatt bűnhődhetnek.

EURO 2012 Tippliga
8500 dollár összdíjazás!
Részletekért kattints ide!
A főnyeremény, egy 6000 dollár összértékű Manchester United VIP-csomag a következőket tartalmazza: utazás két főre repülőgéppel, szállás két éjszakára egy ötcsillagos szállodában két fő részérere, két darab belépőjegy a Manchester United egyik őszi bajnoki mérkőzésére az Old Trafford VIP-páholyában teljes ellátással. A főnyeremény mellett további értékes pénzdíjak találnak gazdára összesen 2500 dollár értékben. Az első 100 helyezett díjazásban részesül!